VILLA SIVAKKA

Sivakkatie 1, 93830 Rukatunturi

Villa Sivakan tilat ovat yhdessä tasossa, mökki on avara ja tilava. Mökki on remontoitu ja kalustus päivitetty 2018-2022.

OLESKELUTILAT JA KEITTIÖ

Olohuone ja sen yhteydessä oleva keittiö ja ruokailutila muodostavat ison avaran tilan yhdessäoloon. 2,6 metriä pitkässä ruokapöydässä on hyvin tilaa kymmenellekin ruokailijalle. Olohuoneessa tunnelmaa luo iso liuskekivistä muurattu takka. 

Keittiö on täysin varusteltu laadukkain kodinkonein sekä monipuolisin ruuanlaittovälinein. Mökissä on runsaat, laadukkaat astiat. 

Villa Sivakassa on kuisti omassa rauhassaan metsän suuntaan.

MAKUUHUONEET

Makuuhuoneita on kolme. Ns. master bedroomissa on leveä parisänky (180cm). Kahdessa muussa makuuhuoneessa on molemmissa kerrosängyt sekä 120 cm leveät sängyt, näihin kahteen huoneeseen majoittuu 3-4 henkilöä per huone. Pikkuvieraille löytyy vauvan matkasänky sekä patjalla varustettu "varavuodelaatikko". Peittoja ja tyynyjä uusitaan säännöllisesti. Lakanat ja pyyhkeet on mahdollista vuokrata.

Yhdessä makuuhuoneista on myös pieni työpiste etätyöntekijälle, mökissä on 5G wifi.

PESUTILAT

Villa Sivakan saunaosasto on tilava: erillinen pukuhuone, pesuhuone kahdella suihkulla sekä tunnelmallinen kelosauna, jossa saat hyvät löylyt ja lämpenet ulkoilupäivän jälkeen. Mökissä on 2 pesutiloista erillistä WC:tä. 

Mökin varustukseen kuuluu myös mm. pyykinpesukone ja kuivauskaappi. 

 

POHJA