VILLA SIVAKKA

Sivakkatie 1, 93830 Rukatunturi

Villa Sivakan tilat ovat yhdessä tasossa, mökki on avara ja tilava. Mökki on remontoitu 2018-2021, myös kalustus on päivitetty.

OLESKELUTILAT JA KEITTIÖ

Olohuone ja sen yhteydessä oleva keittiö ja ruokailutila muodostavat ison ja avaran tilan yhdessäoloon. 2,6 metriä pitkässä ruokapöydässä on hyvin tilaa kymmenelle. Olohuoneessa tunnelmaa luo iso liuskekivistä muurattu takka. 

 

Keittiö on varusteltu nykyaikaisin kodinkonein sekä monipuolisin ruuanlaittovälinen. Mökissä on runsaat, laadukkaat astiat. 

 

Villa Sivakassa on kuisti omassa rauhassaan metsän suuntaan. 

MAKUUHUONEET

Makuuhuoneita on kolme. Ns. master bedroomissa on leveä parisänky (180cm). Kahdessa muussa makuuhuoneessa on 140 cm leveät parisängyt sekä kerrossängyt, näihin kahteen huoneeseen majoittuu 4 henkilöä per huone. Lisäksi pikkuvieraille löytyy vauvan matkasänky sekä patjalla varustettu "varavuodelaatikko". Peittoja ja tyynyjä uusitaan säännöllisesti. Lakanat ja pyyhkeet on mahdollista vuokrata.

Yhdessä makuuhuoneista on myös pieni työpiste etätyöntekijälle, mökissä on 5G wifi.

PESUTILAT

Villa Sivakan saunaosasto on tilava: erillinen pukuhuone, pesuhuone kahdella suihkulla sekä tunnelmallinen kelosauna, jossa saat hyvät löylyt ja lämpenet ulkoilupäivän jälkeen. Mökissä on 2 pesutiloista erillistä WC:tä. 

Mökin varustukseen kuuluu myös mm. pyykinpesukone ja kuivauskaappi. 

 

POHJA